WINTERCOLLECTIE 2015  ONLINE!

 

Lien Fashion biedt een uitgebreid assortiment aan NÜ by STAFF kleding. Dit Deense merk mag omschreven worden als vrouwelijk, edgy en sophisticated. Stoffen die gebruikt worden bij het realiseren van deze stijlvolle kleding zijn bijvoorbeeld zijde, wol en leer. Altijd gecombineerd met handmade prints en karakteristieke details. Oftewel, alles om stijlvol op te vallen.

NÜ by STAFF kleding online bestellen

In de webshop van Lien Fashion bestelt u NÜ by STAFF kleding eenvoudig online. Plaats de gewenste artikelen in de gewenste maat in de winkelwagen en reken veilig af via iDEAL of Creditcard. Bent u van plan om vaker kleding te bestellen? Dan raden wij u aan om een account aan te maken voor uw volgende bezoek. Binnen enkele werkdagen kunt u uw bestelling thuis verwachten. Bestellingen boven de €50,- verzenden we geheel gratis.

Creëer een totaallook met NÜ by STAFF kleding

Rokken, jurken, tops, broeken, jassen, u vindt het allemaal in de collectie van NÜ by STAFF. Kiest u voor een romantische, elegante of originele look? Met kleding van NÜ by STAFF zit u altijd goed. Op de hoogte blijven van leuke nieuwtjes en aanbiedingen? Bekijk dan eens onze nieuwspagina en volg ons op Facebook. Voor vragen of meer informatie bereikt u ons via 0113-211255.   

nu by staff jajjajaja