Algemene leveringsvoorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle verkopen, leveringen en transacties van Lienfashion. Indien u vragen heeft over één of meerdere van deze bepalingen kunt u contact met ons op nemen via: info@lienfashion.com of 0118-625479

Algemeen
1 Door het plaatsen van een bestelling verklaart de koper zich, zonder voorbehoud, akkoord met de Algemene Voorwaarden.
2 De verkoop van een artikel komt tot stand na aanvaarding van de bestelling door Lien fashion en de bevestiging via e-mail.
Identiteit van de ondernemer
1 handelend onder de naam/namen: Nu Middelburg/Nu Sluis
Vestigingsadres: Nieuwe burg 25 Middelburg – Nieuwstraat 39 Sluis
Telefoonnummer: 0118-625479 / 0117-850401
E-mailadres: info@lienfashion.nl
KvK-nummer: 53134559
BTW- nummer: NL001706195B97

Prijzen
1 Alle prijzen staan vermeld in euro´s (€) en zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzenkosten.
2 Lien fashion is niet verantwoordelijk voor fouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden vermeld. Indien zich dit voordoet zal de prijs door Lien fashion worden aangepast.

Betaling
1 Na een bestelling ontvangt de koper zo snel mogelijk een orderbevestiging per e-mail. Hierin staat het aankoopbedrag van uw artikel(en) en de bijdrage voor de verzendkosten, Indien de koper na de bestelling geen bevestiging heeft ontvangen dan kan dit kenbaar gemaakt worden door een e-mail te sturen naar info@lienfashion.nl
2 Lien fashion biedt u de volgende online betaalmethoden (Indien u betaald met een creditcard wordt het geld op het moment van betaling gelijk gedebiteerd):
- IDEAL (online betalen via Rabobank, SNS Bank, Fortis, V-pay ING of ABN AMRO)
- Mastercard
- Maestro
- Visa
- Bancontact
- Sofort
- Giropay
- CBC/KBC Online


Verzenden
1 Bestellingen worden door Lien fashion met TNT Post verzonden.
2 De bijdrage van de koper voor de verzendkosten bij bestellingen zijn:

- gratis verzenden vanaf € 50,00 in Nederland en België
- € 6,95 voor zendingen binnen Nederland,
- € 14,50 voor zendingen van overige landen binnen de EU en
- € 22,00 voor zendingen buiten de EU.

Levering
1 Alle artikelen worden binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling ter bestelling aangeboden aan TNT Post.
2 Als artikelen een langere levertijd dan 5 werkdagen hebben zal de koper u hiervan per e-mail op de hoogte gesteld worden.
3 Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. De koper heeft de mogelijkheid om de order te annuleren of vervangende artikelen te bestellen voor het gelijke orderbedrag. De verzending geschiedt volgens de Algemene Voorwaarden voor Opgedragen Postvervoer van TNT Post, welke vermeld zijn op de Algemene Voorwaarden TNT Post

Retourneren
1 Indien de bestelde artikelen niet passen of om een andere reden niet aan de verwachting voldoen, kunnen ze binnen 8 werkdagen na ontvangst kosteloos omgeruild worden voor een ander artikel met een vergelijkbare verkoopprijs of het aankoopbedrag kan teruggestort worden.
2Alle retourzendingen moeten binnen 8 werkdagen na ontvangst aangemeld worden bij info@lienfashion.nl vermelding van het ordernummer.
3 Goederen die retour gestuurd worden moeten in originele staat door Lien fashion worden ontvangen. D.w.z. met aangehechte kaartjes, ongeschonden en ongedragen (passen mag natuurlijk wel).
4 De kosten en het risico voor retourzendingen zijn voor rekening van de koper. De verzendkosten voor het versturen van een vervangend artikel zijn voor rekening van Lien fashion.
5 Retourzendingen moeten voorzien van ordernummer verstuurd worden naar: Lien fashion Nieuwe Burg 4331 AG Middelburg.
6 Indien de koper aan de voorwaarden voldoet wordt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten z.s.m. doch uiterlijk binnen 30 dagen teruggestort.
7 Afgeprijsde artikelen kunnen helaas niet geruild of geretourneerd worden.

Aansprakelijkheid
De aansprakelijkheid van Lien fashion is beperkt tot het bedrag van de aankoopprijs. Lien fashion is nooit aansprakelijk voor winstderving of verlies van goodwill of enige andere gevolgschade. Lien fashion is niet aansprakelijk voor de niet-permanente beschikbaarheid en voor technische of elektronische fouten van de online-aanbiedingen.

Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door Lien fashion gebruikt en zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

Garantie
De garantie is vastgesteld volgens het toepasselijk recht. In geval van gebreken zal Lien fashion de artikelen omruilen of repareren.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van Lien Fashion.

Toepasselijk recht
Op alle overeenkomsten, waarop deze voorwaarden geheel of gedeeltelijk van toepassing zijn, is het Nederlands recht toepasselijk.